Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2020 23:00 - Jumping

Ann Carton moet trio Nederlanders voor laten

In het Sentower Park in Opglabbeek was het vanavond om 19.00u tijd voor de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van de 79 combinaties die in de ring verschenen van deze slotrubriek wisten er in de basisomloop 12 foutloos te blijven en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenote Ann Carton-Grootjans met haar 10-jarige merrie Kai Licha de Carmel, de dochter van Prince van de Wolfsakker met wie ze vorige week nog 5de was in de CSI2* GP van Lier. Carton-Grootjans bleef opnieuw foutloos, maar strandde met haar tijd van 37.46 seconden net naast een plaatsje op het podium.

 

Het volledige podium ging naar Nederland en werd geleid door Leopold van Asten. Die rekende op de 8-jarige VDL Groep Hutch (Numero Uno) en wist de concurrentie achter zich te houden met een tijd van 35.93 seconden.

 

Maikel van der Vleuten, vorige week nog aan het werk op de Hubside Jumping van St. Tropez, volgde van Asten op de 2de plaats. Hij zadelde de 11-jarige Canisha (Cancara Z) en wist de klok te stoppen op 36.77 seconden. Kevin Beerse tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 9-jarige Gilona AO (Zavall VDL) de klok stil op 37.42 seconden.

 

Alexander Housen werd nog 9de met de hengst Jilbert Van ’t Ruytershof (Numero Uno) en Jens Vandenberk 19de met Callas Ah Z (Contact Van De Heffinck).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions