Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2020 22:22 - Jumping

Dominique Hendrickx grijpt naast overwinning

Voormalig Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx is er vanavond in het Franse St. Lô net niet in geslaagd om de 1.50m hoge hoofdrubriek van de CSI4* competitie op zijn naam te schrijven. Hendrickx verscheen aan de start met de 11-jarige Vintadge de la Roque (Kannan) en was een van de 17 combinaties die de basisomloop foutloos wisten af te leggen en zich zo plaatsten voor de barrage. Daarin bleef hij opnieuw foutloos, maar zijn tijd van 34.55 seconden was uiteindelijk net niet voldoende om voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Fransman Edward Levy die de overwinning in eigen land wist te houden. Hij stuurde de 14-jarige Rebeca LS (Rebozo La Silla) naar de meet in 34.27 seconden en mocht daarmee dus bovenaan het podium plaatsnemen. De Zwitser Bryan Balsiger was de derde die het podium wist te halen. Hij zat in het zadel van de 11-jarige AK’s Courage (Chepetto C) en samen stopten ze de klok op 35.36 seconden.

 

Maar ook verderop in het klassement was er nog Belgisch succes. Zo was er een 6de plaats voor Niels Bruynseels met Kopernic Van Orti (Diamant de Semilly), een 14de plaats voor Nicola Philippaerts met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL) en een 15de plaats voor Jeroen Appelen met Grappeloup Van Het Reenhof (Larino).

 

TAGS   |   BRYAN BALSIGER   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   EDWARD LEVY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions