Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2020 16:39 - Jumping

Wilm Vermeir springt nu wel op het podium!

Op het internationale concours van St. Lô in Frankrijk in onze landgenoot Wilm Vermeir opnieuw aan een goed concours bezig! Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al een keer 4de was mocht hij vanmiddag tijdens de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie wel mee plaatsnemen op het podium. Vermeir zadelde de 11-jarige Toulon-zoon Joyride S en wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen nadat hij in deze rubriek rechtstreeks tegen de klok naar een finishtijd snelde van 64.15 seconden.

 

Het waren de thuisruiters die wisten te domineren met op kop Jerome Hurel en de 10-jarige Farouk de Hus Z (For Hero de Hus). Hurel wist de klok te stoppen op 60.48 seconden en had zo ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. De 2de plaats was voor Julien Anquetin. Hij kwam over de meet in 62.74 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Cesus De Fougnard (Tlaloc M).

 

Verder was ook Jeroen Appelen opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze ronde 9de met Karaat Van De Dopheide (Eldorado Van De Zeshoek).

 

TAGS   |   JEROME HUREL   |   JULIEN ANQUETIN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions