Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2020 21:13 - Jumping

Wilm Vermeir net naast het podium in St. Lô!

Terwijl er in eigen land internationaal gesprongen wordt in het Sentower Park van Opglabbeek zijn er ook tal van landgenoten naar Frankrijk gereisd voor het viersterrenconcours van St. Lô. Naast de CSI4* competitie staat er daar ook een CSI2* competitie op het programma en in de 1.40m hoofdrubriek wist Wilm Vermeir vanmiddag meteen te scoren. Vermeir zadelde zijn 14-jarige vosmerrie Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze) en was een van de 18 combinaties die de basisomloop foutloos wist af te werken en zich zo plaatste voor de barrage. Daarin hield hij opnieuw alle balken netjes in de lepels en mijn zijn tijd van 42.47 seconden strandde hij net naast een plaatsje op het podium.

 

Het volledige podium kleurde Frans met op kop Mathieu Lambert en de 9-jarige Bacarole Des Baleines (Diamant de Semilly). Lambert snelde naar de meet in 40.08 seconden en liet zo dus de Marseillaise weerklinken. Timothee Anciaume nam na Lambert plaats 2 voor zijn rekening. Hij zadelde de 14-jarige Australia (Air Jordan) en wist de meet te bereiken in 41.12 seconden. Francois Xavier Boudant tenslotte was de 3de Fransman die het podium wist te halen. Hij kwam binnen in 42.47 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Alabama Bo Regard (Salto De L’Isle).

 

Verder werd Laurent Thirion nog 6de met Berline Du Maillet Z (Berlin), Jeroen Appelen 7de met Karaat Van De Dopheide (Eldorado Van De Zeshoek) en Niels Bruynseels 20ste met Hadesh VDS (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions