Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/10/2020 22:05 - Jumping

Yves Vanderhasselt scoort ook in LR van Lier

Nadat hij gisteren in het Azelhof al 2de werd in de 1.40m rubriek heeft Yves Vanderhasselt vanmiddag ook weten te scoren in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Vanderhasselt zadelde opnieuw de 10-jarige Kigali Van Het Lambroeck (Diamant de Semilly) en plaatste zich samen met nog 21 anderen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Vanderhasselt wist het ook in de barrage foutloos te houden en na een finishtijd van 29.87 seconden mocht hij als 3de opnieuw mee op het podium plaatsnemen.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Italiaan Giampiero Garofalo met de 10-jarige Touch D’ Espoire (Alba 69). Zij klokten af in 29.07 seconden en wisten zo de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor gewezen Portugees Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida. Vergezeld van de 10-jarige merrie Farah (Arezzo VDL) kwam hij dan weer over de meet in 29.25 seconden.

 

Verder werd Andres Vereecke 4de met Caliente Vh Eegdeken Z (Csarano D’ Argilla Z), Bart Clarys 5de met Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL), Max Sebrechts 7de met Cristel (Diamant de Semilly), Ann Carton-Grootjans 9de met Kai Licha de Carmel (Prince Van De Wolfsakker), Joris Vergauwen 10de met Tresor d’Arsouilles (Taran de la Pomme), Roy Van Beek 13de met Chacco Me Biolley (Chacco Blue), Terry Van Dingenen 14de met Knightrider E (Fidjy Of Colors) en Bart Anthonissen 20ste met Mr Blue C (Mr Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions