Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/10/2020 15:59 - Jumping

Ook Thierry Goffinet wint in het Azelhof!

De Belgische ruiters blijven overwinningen verzamelen op de internationale jumping van het Azelhof in Lier. Na Gilles Thomas en Bart Clarys was het ditmaal de beurt aan Thierry Goffinet om bovenaan het podium plaats te nemen. Goffinet zadelde in de 1.40m rubriek de 12-jarige ruin Sir Max 3 (Sandro Boy) en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 26.14 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Nederlander Pieter Raijmakers Jr., die gisteren nog de 1.40m rubriek wist te winnen. Hij stuurde de 8-jarige Van Schijndel’s Olaya Z (Ogano Sitte) ditmaal naar de meet in 27.05 seconden en greep daarmee dus net naast een nieuwe overwinning. De 3de plaats was opnieuw voor ons land met Eliah Pieters en de 10-jarige Karnivale Van ’t Klavershof (Nonstop). Zij hadden er 28.16 seconden voor nodig om de finish te bereiken en mochten daarmee dus mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder werd Jeroen Appelen nog 6de met Sina, Brent Gaublomme met Arthuro De Sarlar Z (Breemeersen Adorado) en Bart Anthonissen met Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL) beiden 11de ex aequo, Steven Vermeir 14de met Magnum Van Het Steentje (Plot Blue), Lien Van Ende 18de met Curiosity (Caretino), Ann-Sophie De Reviere 20ste met Jade Van Het Groene Dak (Nabab de Rêve), Thomas Van Minnebruggen 26ste met Moneymaker Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) en Philippe Le Jeune 27ste met Dino W (Berlin).

 

TAGS   |   ELIAH PIETERS   |   PIET RAIJMAKERS JR.   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions