Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/10/2020 07:49 - Jumping

Bart Clarys leidt Belgisch podium in Lier!

In het Azelhof in Lier stond er gisteren tijdens de openingsdag voor der ruiters en amazones van de CSI2* competitie ook meteen een 1.45m rubriek op het programma. Daarin kregen we een integraal Belgisch podium met op kop Bart Clarys en de 9-jarige merrie Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL). Clarys snelde in deze rubriek rechtstreeks op tijd naar de meet in 57.10 seconden en schreef zo een nieuwe overwinning op zijn palmares.

 

Voor Wilm Vermeir was er opnieuw een 2de plaats. Vermeir, die vorige week in het Sentower Park ook al enkele malen net naast de overwinning greep, zadelde zijn 14-jarige vosmerrie Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze) en wist de klok te stoppen op 58.00 seconden wat hem dus opnieuw de tweede ereplaats opleverde. De 3de Belg die het podium wist te halen was Max Sebrechts, die enkele weken geleden nog schitterde in het Italiaanse Busto Arsizio. Vergezeld van zijn 10-jarige merrie Cristel (Diamant de Semilly) kruiste hij de meet in 58.64 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Thibeau Spits met Isolde Vd Heffinck (Contact Van De Heffinck), een 8ste plaats voor Dirk Demeersman met G’majo Van de Caloo Meerschen (Ugano Sitte), een 10de plaats voor Arnaud Doem met Edgard De Prefontaine (Contact Van de Heffinck), een 12de plaats voor Roy Van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco Blue), een 13de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince Van De Wolfsakker), een 14de plaats voor Arnaud Gaublomme met Irina De Sarlar Z (Inshallah de Muze), een 16de plaats voor Laurent Thirion met Berline Du Maillet Z (Berlin), een 20ste plaats voor Joris Vergauwen met Bulgari d’Arsouilles (Baloubet du Rouet) en een 21ste plaats voor Patrik Spits met Virocondo Z (Va-Vite).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   MAX SEBRECHTS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions