Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/10/2020 21:54 - Jumping

Thibault Philippaerts grijpt naast winst…

De jonge Thibault Philippaerts heeft vanmiddag voor een mooie prestatie gezorgd op de Champions Tour van het Portugese Vilmoura. De zoon van Ludo Philippaerts wist zich in de 1.45m hoofdrubriek namelijk op het podium te springen met de 9-jarige ruin Lucky Luke de Goedereede (Numero Uno). Philippaerts stopte in de 2de fase de klok op 35.37 seconden wat hem een mooie 2de plaats opleverde.

 

De winst was voor de Italiaan Piergiorgio Bucci, die met zijn stal gevestigd is in ons land. Hij zadelde zijn eveneens 9-jarige merrie Naiade d’Elsendam Z (Nabab de Rêve) en wist de concurrentie achter zich te houden met een tijd van 34.89 seconden. En ook de 3de plaats kleurde groen-wit-rood dankzij Roberto Turchetto en de 9-jarige Grappenmaker (Eldorado Van de Zeshoek). Zij hadden er dan weer 35.48 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed eind te brengen.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions