Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/10/2020 21:14 - Jumping

Vanderhasselt en Vereecke op het podium!

Nadat we in de rubrieken voor de jonge paarden en tijdens de 1.35m openingsrubriek in het Azelhof nog een Belgische overwinning kregen klonk vanmiddag tijdens de 1.40m rubriek het Nederlandse volkslied. Het was namelijk Piet Raijmakers Jr. die er de beste was met zijn 8-jarige merrie Van Schijndel’s Olaya Z (Ogano Sitte). Raijmakers kruiste de meet in 55.92 seconden en daarmee wist hij een trio Belgen achter zich te houden.

 

De eerste van dat trio Belgen was Yves Vanderhasselet met de 10-jarige Kigali Van Het Lambroeck (Diamant de Semilly). Vanderhasselt deed een goede poging om opnieuw voor een Belgische overwinning te zorgen, maar met zijn tijd van 56.21 seconden kwam hij uiteindelijk 29 honderdsten van een seconde tekort. Andres Vereecke, die vorige week in het Sentower Park nog enkele rubrieken wist te winnen vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zat ditmaal in het zadel van de eveneens 10-jarige Qp Castellane (Casall) en stopte de klok op 56.78 seconden.

 

Verder werd Catherine Van Roosbroeck nog 4de met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof), Gilles Thomas 7de met Evita (Diamant de Semilly), Dirk Demeersman 18de met Love Afair 111 (Der Senaat 111) en Thibeau Spits 20ste Cristalia De Ravel (Corofino).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions