Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/10/2020 14:56 - Jumping

Jeroen De Winter wint openingsrubriek!

In België wordt het internationale indoorseizoen dit weekend afgetrapt met een tweesterrenconcours bij de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier. De 1.35m openingsrubriek voor de CSI2* competitie leverde vanmiddag meteen een Belgische overwinning op dankzij Jeroen De Winter en zijn 14-jarige merrie Gretel S (Corland), waarmee hij enkele jaren geleden het Belgisch Kampioenschap voor 7-jarige paarden wist te winnen. De Winter wist in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 58.03 seconden en mocht daarmee bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de Italiaan Giampiero Garofalo, die de 10-jarige ruin Django (Diarado) had gezadeld. Zij kruisten de meet in 61.06 seconden en volgende zo al op ruime afstand van onze landgenoot. De Fransman Jean Charles Grandmontagne was de 3de die het podium wist te halen. Zij rekende op de eveneens 10-jarige Akkato Du Borget (Stakkato) die hij naar de meet stuurde in 65.06 seconden.

 

Frédéric Vernaet werd nog 5de met Beijing Z (Bamako de Muze), Brent Gaublomme 8ste met Arthuro De Sarlar Z (Breemeersen Adorado), Lander Swinnen 9de met Livingstone E (Fidjy of Colors), Lien Van Ende 11de met Curiosity (Caretino), Talissa Witteboon 13de met Basic (Baluga) en Evelyne Putters 18de met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions