Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2020 17:54 - Jumping

Wilm Vermeir wordt nu ook 2de in de CSI2* GP

Nadat ze vrijdagavond in het Sentower Park al 2de werden in de Longines Rankingproef hebben Wilm Vermeir en zijn 8-jarige schimmelmerrie Hotshot (London) nu ook een 2de plaats weten te behalen in de CSI2* GP. In een 6-koppige barrage kwamen Vermeir en Hotshot als tweede aan de start en wisten ze een tijd neer te zetten van 36.91 seconden.

 

Daarmee leken ze ook op weg naar de overwinning, totdat de Zweed Rolf Göran Bengtsson als voorlaatste starter in de baan verscheen. Bengtsson was vergezeld van de 11-jarige Ermindo W (Singapore) en wist met zijn tijd van 36.89 seconden nog net onder de tijd van Vermeir te duiken. De 3de plaats was weggelegd voor Christophe Vanderhasselt met zijn 13-jarige vos Happydam (Quidam de Rêvel). Zij stopten de klok op 36.93 seconden en zaten zo Bengtsson en Vermeir ook aardig dicht op de hielen.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Andres Vereecke met Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly), een 6de plaats voor Axel Vandoorne met Filippo T Z (Flipper d’Elle), een 7de plaats voor Alexander Housen met Duel de Hsp (Diamant de Semilly) en een 8ste plaats voor Emilie Conter met Clochard (Kashmir Van Schuttershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions