Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2020 17:21 - Jumping

Devos en Bruynseels scoren in de CSI4* GP!

Onze landgenoten Pieter Devos en Niels Bruynseels hebben zonet hun concours op de Hubside Jumping van Grimaud aan de Golf van St. Tropez afgesloten met een top 5-klassering in de afsluitende CSI4* GP. Zowel Devos met de 11-jarige merrie Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) als Bruynseels met de eveneens 11-jarige ruin Delux Van T&L (Toulon) wisten in de basisomloop foutloos te blijven en zich zo samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage.

 

In die barrage was Devos de eerst Belg die we in actie zagen. Als derde starter in de baan stuurde hij het fokproduct van Tom De Craene naar de meet in 41.15 seconden wat hem uiteindelijk een 4de plaats zou opleveren. Bruynseels kwam al voorlaatste aan start en wist in 40.16 seconden ook een scherpe tijd op het scorebord te brengen. Helaas zorgde een springfout op de insprong van de dubbelsprong ervoor dat ze uiteindelijk vrede moesten nemen met de 5de plaats.

 

De overwinning was weggelegd voor de Britse ruiter Scott Brash. Die rekende op de 11-jarige Hello Jefferson (Cooper Van De Heffinck) en wist alles en iedereen achter zich te houden met een foutloze rit in 40.15 seconden. Daarmee verwees hij de Italiaan Emanuele Gaudiano naar de 2de plaats. Gaudiano had opnieuw zijn 11-jarige topper Chalou (Chacco Blue) gezadeld, maar kwam met zijn tijd van 40.53 seconden tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. De Fransman Simon Delestre tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam als eerste aan de start met de 15-jarige vos Chesall Zimequest (Casall) en zette de toon met een foutloze rit in 40.82 seconden.

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIETER DEVOS   |   SCOTT BRASH   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions