Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2020 15:44 - Jumping

Leonie Peeters 6de in CSI2* GP St. Tropez!

Op de Hubside Jumping van Grimaud aan de Golf van St. Tropez zijn alle ogen vandaag natuurlijk gericht op de CSI4* GP die op dit moment afgewerkt wordt. Maar voor aanvang van deze hoofdrubriek stond eerst nog de CSI2* GP op het programma en daarin wist onze landgenote Leonie Peeters voor een mooie prestatie te zorgen met haar 12-jarige merrie Belanda (Cristo 5). In een 18-koppige barrage finishte Peeters in 43.19 seconden wat haar uiteindelijk een mooie 6de plaats opleverde.

 

Winst was er voor de Ierse ruiter Denis Lynch, die voor deze gelegenheid de 14-jarige Spring Dark (Jazz Band Courcelle) had gezadeld. Lynch snelde naar een finishtijd van 40.82 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden. De andere podiumplaatsen bleven in Frankrijk met op de 2de plaats Marc Dilasser en de 9-jarige merrie Corona Z (Crown Z). Dilasser stopte de klok op 40.98 seconden en kwam zo nipt tekort om voor een Franse overwinning te zorgen. Alexis Deroubaix wist dan weer de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Vergezeld van de 8-jarige Carmen du Plessis (Padock du Plessis*HN) kwam hij over de eindmeet in 42.56 seconden.

 

Verder wist voor ons land ook Pieter Devos zich voor de barrage te kwalificeren met Kadafi Van ’T Hof van Payz (Winningmood van de Arenberg). Ook zij bleven foutloos en hun tijd van 44.67 seconden leverde hen een 11de plaats op.

 

TAGS   |   ALEXIS DEROUBAIX   |   DENIS LYNCH   |   LEONIE PEETERS   |   MARC DILASSER   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions