Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2020 10:30 - Jumping

Alexander Housen grijpt naast ochtendwinst

De slotdag van de internationale jumping in het Sentower Park in Opglabbeek is vanmorgen goed gestart voor Limburger Alexander Housen. In de 1.40m ochtendrubriek wist Housen zich zonet namelijk naar een 2de plaats te rijden met de 8-jarige hengst Casillas van de Helle, de zoon van Casall die hij onlangs ter beschikking kreeg van Paul Maïs. Het duo wist in de 2de fase de klok te stoppen op 27.81 seconden en greep daarmee net naast de overwinning.

 

Het was de Braziliaan João Victor Castro die een nieuwe Belgische overwinning wist te voorkomen. Hij kwam met de 9-jarige Touch Of Class 17 (Comme Il Faut 5) over de meet in 26.96 seconden en mocht daarmee bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats was voor de Braziliaan Tobias Meyer met de eveneens 9-jarige Greatest Boy – H (Carrera VDL). Zij wisten een tijd van 27.94 seconden op het scorebord te brengen.

 

Na hun overwinning van gisteren was er vandaag een 6de plaats voor Andres Vereecke met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) en Bart Clarys werd nog 8ste met Louisiano van het Blondveld (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   JOAO VICTOR CASTRO   |   TOBIAS MEYER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions