Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2020 22:00 - Jumping

Jos Verlooy snelt naar winst in St. Tropez!

Een nieuwe dag, een nieuwe Belgische overwinning op de Hubside Jumping van St. Tropez! Na de drie zeges van Jérôme Guery de voorbije dagen was het vandaag Belgisch Kampioen Jos Verlooy die het Belgische volkslied liet klinken in de 1.50m hoofdrubriek. Verlooy zadelde zijn 15-jarige schimmelhengst Caracas (Casall) en samen snelden ze in deze speedclass naar de meet in 51.85 seconden.

 

Daarmee had hij slechts 1 honderdste van een seconde voorsprong op de Nederlander Maikel van der Vleuten, die de 2de plaats voor zijn rekening wist te nemen met de 12-jarige merrie Idi Utopia (Quasimodo Z). De 3de plaats was voor de Fransman Paul Delforge, die de eveneens 12-jarige Uschka du Tassier (Air Jordan) gezadeld had. Hij kwamen over de meet in 52.51 seconden en vervolledigen daarmee het podium op de 3de plaats.

 

Naast Jos Verlooy was ook Niels Bruynseels opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze rit 11de met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN   |   PAUL DELFORGE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions