Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2020 14:24 - Jumping

Andres Vereecke begint de dag met winst!

In het Sentower Park in Opglabbeek waren het vanmorgen de ruiters en amazones van de CSI2* competitie die als eerste opnieuw in de ring verschenen. In de Prijs Immofluisteraar, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden, was het Andres Vereecke die voor een Belgische overwinning wist te zorgen. In het zadel van de 10-jarige Qp Castellane (Casall), die normaal gereden wordt door zijn vader Koen, wist hij de concurrentie te verslaan nadat hij in de 2de fase een tijd van 34.08 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De 2de plaats was voor de in ons land gevestigde Braziliaan Carlos Eduardo Mota Ribas. Die rekende op de eveneens 10-jarige Kartouzo Van ’T Kathof (Ustinov), maar had er in 34.60 seconden een kleine halve seconde meer tijd voor nodig om de meet te bereiken dan Vereecke. Voor de Zweed Rolf-Göran Bengtsson was er net als gisteren tijdens de Longines Rankingproef een 3de plaats. Ditmaal stuurde hij de 8-jarige schimmel Zuccero (VDL Zirocco Blue) naar de meet in 35.56 seconden.

 

Nico Baerts werd nog 6de met Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago), Emilie Conter 9de met Zirocco’s Son Z (Zirocco Blue VDL) en vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens 12de met Akarad Hero Z (Aganix du Seigneur).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions