Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/09/2020 22:16 - Jumping

Jérôme Guery heer en meester in St. Tropez!

Er lijkt dit weekend geen maat te staan op Jérôme Guery op de Hubside Jumping van Grimaud aan de Golf van St. Tropez. Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al de 1.40m hoge avondrubriek wist te winnen voegde hij daar vandaag zo maar eens even twee nieuwe overwinningen aan toe!

 

Zo won hij vanmiddag de 1.50m hoofdrubriek met zijn 14-jarige topper Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel). In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen snelde Guery en Quel Homme de Hus naar een finishtijd van 38.85 seconden en slaagden er zo als enige in om de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Jur Vrieling met de 11-jarige El Rocco, een zoon van zijn gewezen topper VDL Zirocco Blue. Ook Vrieling wist het foutloos te houden, maar hij had er in 40.06 seconden ruim een volle seconde meer tijd voor nodig om de meet te bereiken dan Guery. Gewezen Europees Kampioen Peder Fredricson vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stopte met de 9-jarige H&M Crusader Ice (Cabachon) de klok op 40.51 seconden.

 

Pieter Devos werd hier nog 6de met Espoir (Surcouf de Revel) en Gudrun Patteet 11de met Sea Coast Pebbles Z (Picasso).

 

En nog maar eens Guery

 

En ook in de laatste rubriek van de dag was het nog maar eens Jérôme Guery die de overwinning wist binnen te halen. In deze 1.45m hoge Longines Rankingproef verscheen hij opnieuw in de ring met de 9-jarige merrie Fais Toi Belle du Seigneur (Ferme Du Seigneur) en met zijn tijd van 49.14 seconden wist hij opnieuw de concurrentie te verschalken.

 

De andere podiumplaatsen kleurden hier Frans met op de 2de plaats Alexis Deroubaix en de eveneens 9-jarige Bornthis Way Chapelle (Kashmir Van Schuttershof). Zij klokten af in 49.78 seconden en bleven zo Paul Delforge met de 12-jarige Uschka du Tassier (Air Jordan) voor. Die vervolledigden het podium op de 3de plaats met een finishtijd van 50.32 seconden.

 

Niels Bruynseels werd hier nog 7de met Luca Van ’T Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) en Jos Verlooy 8ste met Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck).

 

TAGS   |   ALEXIS DEROUBAIX   |   JEROME GUERY   |   JUR VRIELING   |   PAUL DELFORGE   |   PEDER FREDRICSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions