Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/09/2020 21:41 - Jumping

Vermeir grijpt naast winst in rankingproef…

Wilm Vermeir is er vanavond in het Sentower Park in Opglabbeek net niet in geslaagd om de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam te schrijven. Vermeir verscheen aan de start met zijn 8-jarige merrie Hotshot (London), waarmee hij vorige week al een rubriek wist te winnen, en samen waren ze een van de 22 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. In die barrage wist Vermeir de klok te stoppen op 47.40 seconden wat hem uiteindelijk een 2de plaats opleverde.

 

De winst moest hij echter laten aan de Brit Harry Charles met de 11-jarige Valkiry de Zance, een zoon van Diamant de Semilly. Charles snelde naar een finishtijd van 45.72 seconden en voegde zo een nieuwe overwinning toe aan zijn palmares. De 3de plaats ging naar de Zweed Rolf-Göran Bengtsson met de 11-jarige Ermindo W (Singapore). Zij hadden er uiteindelijk 47.72 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Jens Vandenberk werd nog 4de met zijn 15-jarige hengst Faldiano (Heartbreaker), Bart Clarys 7de met Joie de Toulon (Toulon), Andres Vereecke 12de met Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly) en Axel Vandoorne 16de met Filippo T Z (Flipper d’Elle).

 

TAGS   |   HARRY CHARLES   |   JENS VANDENBERK   |   ROLF GORAN BENGTSSON   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions