Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/09/2020 21:15 - Jumping

Van Paesschen scoort opnieuw in Oliva Nova!

Onze landgenoot Constant van Paesschen is aan een goed concours bezig op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova in Spanje en wist de voorbije dagen al zowat elke dag een keer het podium te halen en in een of andere rubriek. Ook vandaag mocht hij opnieuw op het podium plaatnemen met een 2de plaats in de Gold 1.40m rubriek. Van Paesschen zadelde daarvoor de 12-jarige ruin Lester IX (Lord Pezi) en wist in deze rubriek tegen de klok te finishen in 55.86 seconden.

 

De winst was voor de Duitser Richard Vogel, die de afgelopen weken de overwinningen aan mekaar weet te springen. Hij was vergezeld van de 8-jarige ruin Morton V’T Merelsnest (Nabab de Rêve), de volle broer van VDL Glasgow VH Merelsnest, en wist de concurrentie op afstand te houden met een finishtijd van 53.95 seconden. Zijn landgenoot Christoph Könemann nam met de 14-jarige New York (Verdi TN) de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stopte de klok op 57.14 seconden.

 

Van Paesschen werd hier ook nog 5de met Veronese Teamjoy (Toulon).

 

Longines Rankingproef

 

Eerder op de dag had de zoon van Stanny van Paesschen ook al weten te scoren in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Met de 11-jarige hengst Verdi Treize (Diamant de Semilly) werd hij hier 4de nadat hij in de 2de fase over de meet was gekomen in 31.90 seconden.

 

De winst in deze hoofdrubriek van de dag was voor de Nederlander Kevin Jochems met de 14-jarige merrie Bo (Labor’s VDL Indorado). Hij finishten in 30.89 seconden en lieten zo het Wilhelmus weerklinken. De Spanjaard Sergio Alvarez Moya hield vervolgens de 2de plaats in eigen land. Hij klokte met de 11-jarige Valdocco des Caps (Number One d’Islo) af in 31.22 seconden en was zo net iets sneller dan de Fransman Harold Boisset. Die vervolledigde met de 12-jarige Divine de La Roque (For Hero) het podium na een tijd van 31.90 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions