Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2020 20:13 - Jumping

François Mathy Jr. scoort in Vilamoura!

François Mathy Jr. is een van de landgenoten die deze week is afgereisd naar Portugal voor de eerste week van de Champions Tour van Vilamoura. Mathy wist zich daar vanmiddag naar een topklassering te springen tijdens de 1.45m hoofdrubriek. Hij verscheen in de ring met de 10-jarige ruin Kinshasa de Goedereede (Darco) en legde beslag op de 5de plaats nadat hij in de 2de fase een tijd van 30.65 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Het waren de Britse combinaties die wisten te domineren met op kop de snelle Guy Willams. Die finishte in de 2de fase met zijn inmiddels 15-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude) in 28.12 seconden en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de 30 seconden te houden. De 2de plaats was voor Lily Attwood met de 10-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro), die voordien gereden werd door Belgisch Kampioen Jos Verlooy. Zij hadden er 30.19 seconden voor nodig vooraleer de eindmeet te bereiken. De Fransman Michel Hecart was de 3de die het podium wist te halen. Hij stopte met de 9-jarige Bora Bora de la Roque (Zandor Z) de klok op 30.48 seconden.

 

Iets verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Thibault Philippaerts met Lucky Luke de Goedereede (Numero Uno).

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   GUY WILLIAMS   |   LILY ATTWOOD   |   MICHEL HECART

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions