Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2020 19:54 - Jumping

E. Conter op het podium in GP-kwalificatie!

Nadat de ruiters en amazones van de CSI2* competitie vanmiddag in het Sentower Park al even mochten ‘opwarmen’ tijdens een eerste 1.40m rubriek was het omstreeks 14.30u tijd voor de hoofdrubriek van de dag. In deze 1.40m hoge GP-kwalificatie wist Stephex-amazone Emilie Conter zich naar een podiumplaats te springen met haar 12-jarige Clochard, een zoon van Kashmir van Schuttershof. De jongste dochter van Stephan Conter wist in deze speedclass de klok te stoppen op 72.83 seconden wat haar een mooie 3de plaats opleverde.

 

Het was de Nederland Vincent Voorn die de overwinning mee naar onze Noorderburen wist te nemen. Hij stuurde de 11-jarige Explosion (Applaus) naar de meet in 71.40 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden. De Fransman Guillaume Foutrier en de 9-jarige Sex Appeal 111 Z (Spartacus) waren die andere combinatie die de prestatie van Conter nog wisten te overtreffen. Zij kruisten de meet in 71.94 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Christophe Vanderhasselt, die eerder op de dag nog de openingsrubriek wist te winnen, werd nog 6de met Happydam (Quidam de Rêvel), Karline de Brabander 12de met Fantomas de Muze (Sandro Boy), Nicola Philippaerts 15de met Karoline Of Ballmore (Diarado) en Tim Prouvé 19de met Hocus Pocus van de Lucashoeve (Chin Chin).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   GUILLAUME FOUTRIER   |   VINCENT VOORN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions