Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2020 16:14 - Jumping

Gudrun Patteet meteen in de top 5!

De Belgische springtop is deze week opnieuw naar Frankrijk gereisd voor een nieuwe editie van de Hubside Jumping van St. Tropez. Zo ook Gudrun Patteet, die zich vanmiddag meteen liet opmerken in de 1.45m hoge openingsrubriek van de CSI4* competitie. De Oost-Vlaamse amazone zadelde de 8-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’T Paradijs (Bamako de Muze) en wist beslag te leggen op de 5de plaats nadat ze in deze rubriek tegen de klok de tijd wist te stoppen op 71.97 seconden.

 

Winst was er voor de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano. Die was opnieuw vergezeld van zijn 11-jarige bruine merrie Carlotta 232 (Chaccomo) en samen wisten ze de concurrentie achter zich te laten met een finishtijd van 68.69 seconden. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Simon Delestre met de inmiddels 15-jarige vos Chesall Zimequest (Casall). Zij kruisten de meet in 69.31 seconden en wisten zo de chrono ook onder de 70 seconden te houden. De Zweed Henrik Von Eckermann tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam binnen in 71.06 seconden en deed dat met de 10-jarige ruin Forever (Otangelo).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions