Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2020 13:53 - Jumping

Christophe Vanderhasselt start met winst!

Onze landgenoot Christophe Vanderhasselt is zonet uitstekend begonnen aan de tweede week van de springtour van het Limburgse Sentower Park! In het zadel van de 11-jarige KWPN-ruin Euptric Van Beek (Clintord), die tot begin dit jaar nog gereden werd door Frédéric Vernaet, werd Vanderhasselt zonet namelijk de eindlaureaat van de 1.40m hoge openingsrubriek. Vanderhasselt wist in deze speedclass de klok te stoppen op 61.58 seconden en zorgde zo direct voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats was voor de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop, een van de stalruiters van de Stephan Conter. Zij zat in het zadel van de 9-jarige Bellisima Ter Wilgen Z (Bamako de Muze) en wist de klok te stoppen op 62.43 seconden. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Charlotte Philippe met haar 8-jarige merrie Godiva S (Andiamo). Zij kruisten de meet in 63.26 seconden en mochten zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Naast zijn overwinning nam Christophe Vanderhasselt ook nog de 4de plaats voor zijn rekening en dit met de 8-jarige merrie Mara Vd Bisschop (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions