Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2020 09:04 - Jumping

Ann Carton-Grootjans op het GP-podium!

Op de internationale jumping van Bonheiden heeft onze landgenote Ann Carton-Grootjans gisterenavond haar concours afgesloten met een podiumplaats in de CSI2* GP. Carton-Grootjans rekende voor deze afsluiter opnieuw op haar 10-jarige topper Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en wist zich samen met nog 9 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist ze met een foutloze rit de klok te stoppen op 38.07 seconden wat haar uiteindelijk de 3de plaats opleverde.

 

De overwinning was voor de in Nederland gevestigde Braziliaan Thiago Ribas Da Costa met de 10-jarige merrie Kassandra Van ‘t Heike, een dochter van Epleaser Van ’t Heike. Ribas Da Costa snelde met het fokproduct van Karel Boonen naar een finishtijd van 37.17 seconden en zo kreeg deze overwinning toch nog een Belgisch tintje. De Nederlander Tom Martens wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij bracht de 9-jarige Baucis d’Ouilly (Modesto) aan de meet in 37.92 seconden en was zo nog net iets sneller dan Ann Carton-Grootjans.

 

Verder was er voor Bertrand Genin nog een 5de plaats met Espoir des Merisiers (Qody de Saint-Aubert), voor Thierry Goffinet een 8ste plaats met Balrika (Baloubet du Rouet), voor Gilles Thomas een 9de plaats met La Luna Hidalgo J&F (Cabrio van de Heffinck), voor Arnaud Doem een 12de plaats met Hocus Pocus de Messitert (Quidam de Rêvel) en voor Christophe Vanderhasselt een 14de plaats met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof).

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions