Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/04/2020 11:38 - Jumping

Springfout houdt Thibeau Spits van winst…

Pech voor Thibeau Spits gisteren tijdens de 1.40m hoofdrubriek van Jumping Bonheiden… In het zadel van de 11-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) wist Spits zich samen met nog 12 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wisten zij in 38.45 seconden de snelste tijd op het scorebord te brengen, maar onderweg liepen ze helaas tegen een springfout aan waardoor ze uiteindelijk vrede moesten nemen met de 4de plaats.

 

Daardoor ging de overwinning naar de Zweed Marcus Westergren met de eveneens 11-jarige Call Girl 5 (Cassini II). Zij wisten het wel foutloos te houden en dit in een tijd van 39.00 seconden. De Britse Amelie Cachoud volgde na Westergren op de 2e plaats. Zij rekende op de 14-jarige The Precious One (Master Imp) en wist de meet te bereiken in 40.71 seconden. Na zijn overwinning in de 1.45m Longines Rankingproef van vrijdag was er gisteren een 3de plaats voor de Spanjaard Manuel Fernandez Saro. Vergezeld van de 8-jarige Medard M. (Triomphe de Riverland) was hij de laatste foutloze barragist in een tijd van 42.46 seconden.

 

Christophe Vanderhasselt werd nog 5de met Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere), Odile Gierech 7de met A-Myra Z (Arko III), Bertrand Genin 9de met Fidelis du Jolibois (Vulcain du Saint-Homme), Jan van Dyck 10de met Mandoro ‘P’ (Emerald van ’t Ruytershof), Marine Scauflaire met Gold Win d’Hoogpoort (Mister Blue) en Jeroen Appelen 13de met Karaat van de Dopheide (Eldorado van de Zeshoek).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions