Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/03/2020 18:49 - Jumping

Patrick Jonkmans beste Belg in CSI2* GP!

Patrick Jonkmans heeft vanmiddag voor de beste Belgische prestatie weten te zorgen in de CSI2* GP van het Sentower Park in Opglabbeek! Jonkmans verscheen aan de start met zijn 10-jarige vos Kamiel van het Langwater (Wiensender) en behoorde tot het groepje van 13 dat de basisomloop foutloos wist af te leggen en zich zo plaatste voor de barrage. Daarin bleef het duo opnieuw foutloos en hun tijd van 43.97 seconden leverde hen een 7de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Ierse amazone Jessica Burke, die de eveneens 10-jarige Express Trend (Future Trend) had gezadeld. Zij wist een tijd van 37.82 seconden op het scorebord te brengen en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 2e plaats was net als gisteren tijdens de Longines Rankingproef voor de Brit Harry Charles met de 11-jarige Valkiry de Zance (Diamant de Semilly). Zij hadden er vandaag 38.06 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De Marokkaan Abdelkebir Ouaddar vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij rekende op de 12-jarige BWP-er Istanbul V.H Ooievaarshof (Casall) die hij foutloos naar de finish loodste in 39.02 seconden.

 

Voor Jan Vlemmix was er nog een 14de plaats met Bridgetown Z (Big Star Jr KZ). Hij wist in de basisomloop wel alle balken in de lepels te houden, maar liep tegen 1 punt tijd aan.

 

TAGS   |   ABDELKEBIR OUADDAR   |   HARRY CHARLES   |   JESSICA BURKE   |   PATRICK JONKMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions