Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/03/2020 17:56 - Jumping

C. van Paesschen scoort opnieuw in Oliva!

Onze landgenoot Constant van Paesschen is goed aan zijn eerste week van de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova begonnen! Nadat hij donderdag al meteen een 4de plaats wist te behalen in de GP-kwalificatie wist hij vanmiddag opnieuw te scoren in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van Paesschen rekende opnieuw op de 12-jarige ruin Isidoor van de Helle (Canturo) en wist zich samen met nog 14 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin slaagde het duo er opnieuw in om de balken netjes in de lepels te houden en hun finishtijd van 35.07 seconden leverde hen een mooie 5de plaats op.

 

De winst ging naar onze Noorderburen dankzij Remco Been en de 13-jarige hengst Holland Vd Bisschop, een zoon van Heartbreaker uit de fokkerij van Tom De Craene. Zij wisten in de barrage de klok te stoppen op 33.57 seconden en lieten zo het Wilhelmus weerklinken met de prijsuitreiking. De andere podiumplaatsen gingen naar Duitsland met op de 2de plaats ‘man in vorm’ Richard Vogel. De winnaar van de CSI3* GP van Lier van vorige week zat in het zadel van de 9-jarige Perry Khr (Perigueux), maar kwam met zijn tijd van 34.20 seconden toch ruim een halve seconde tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. David Will was die andere Duitser die het podium wist te halen. Hij stuurde de 12-jarige ruin Ted (Waranta) naar de finish in 34.57 seconden.

 

Met de 11-jarige Verdi Treize (Diamant de Semilly) wist van Paesschen zich nog met een tweede paard te plaatsen voor de barrage van deze hoofdrubriek. Ze wisten in 33.37 seconden zelfs de snelste tijd op het scorebord te brengen, maar hun een springfout zorgde ervoor dat ze uiteindelijk pas 11de werden.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   REMCO BEEN   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions