Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2020 13:44 - Jumping

Dubbele overwinning voor Wilm Vermeir!

Onze landgenoot Wilm Vermeir heeft er een uitstekende ochtend opzitten op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek! Nadat hij vanmorgen op de Stephex Arena met de 7-jarige merrie Foia (Cayado) al de rubriek voor de 7- en 8-jarige paarden wist te winnen was hij net voor de middag op de Ashford Arena ook de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie. Vermeir rekende hiervoor op de 8-jarige merrie Hotshot (London) en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij de 2de fase de klok wist te stoppen op 34.40 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de eveneens 8-jarige Corsica de Greenbay Z, de dochter van Calido I die als jong paard tal van klasseringen bij mekaar wist te springen onder het zadel van Virginie Thonon. Zanotelli kruiste de meet in 35.38 seconden en kwam daarmee een kleine seconde tekort om Vermeir van de troon te stoten. Verder mocht ook Yves Vanderhasselt mee plaatsnemen op het podium. Hij zat in het zadel van de ook al 8-jarige Nairobi Van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve) die hij naar de meet stuurde in 35.87 seconden.

 

Voor Nicola Philippaerts was er nog een 8ste plaats met Moya Vd Bisschop (Darco).

 

TAGS   |   MARLON ZANOTELLI   |   WILM VERMEIR   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions