Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2020 21:36 - Jumping

Pieter Kenis schittert in Gorla Minore!

Net als vorige week zal Pieter Kenis ook deze week onze nationale driekleur verdedigen op het concours van Gorla Minore in Italië. De stalruiter van Erik Laenen van de Roshoeve begon vandaag alvast veelbelovend en wist zich naar een topklassering te springen in de 1.40m hoofdrubriek. Kenis, die er vorige week nog de finale voor de 6-jarige paarden wist te winnen, wist met de 9-jarige ruin Dincanto di Villagana (Canturo) de meet te bereiken in 63.91 seconden en kwam daarmee ruim een halve seconde tekort voor de overwinning.

 

Die moest hij nu laten aan de Italiaan Francesco Turturiello met de 10-jarige merrie Diraba (Diarado). Turturiello wist een tijd van 63.14 seconden op het scorebord te brengen en zo dus de overwinning in eigen land te houden. En ook de 3de plaats bleef in Italië dankzij Amiliano Liberati met de eveneens 10-jarige Cotoki, een dochter van Catoki uit de fokkerij van Dirk Duyssens. Zij hadden er 64.46 seconden voor nodig om zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions