Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2020 21:22 - Jumping

Nicola Philippaerts springt op het podium!

Op de Ashford Arena van het Sentower Park in Opglabbeek stond vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Daarin was het Limburger Nicola Philippaerts die voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen. Philippaerts zadelde de 8-jarige Khan Vd Kattevennen Z (Kannan) en stuurde het fokproduct van Leon Sprongen naar de meet in 71.00 seconden wat hem de 3de plaats opleverde.

 

Met veel overtuiging ging de winst naar de Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac. Die snelde met de 11-jarige Rubio Monocoat Electric (Ukato) naar de meet in 64.80 seconden en daarmee meer dan 5 volle seconden voorsprong op de concurrentie. De Ier Bertram Allen en zijn 12-jarige Ck Casper (Canto 16) waren degenen die het dichtst in de buurt wisten te komen van Augier de Moussac. Maar ook zij moesten met een tijd van 70.16 seconden dus duidelijk het onderspit delven.

 

Verder werd Wilm Vermeir nog 8ste met Hotshot (London) en Stijn van Opstal 10de met Elias van de Vinkhoeve Z (Echo Van ’t Spieveld).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions