Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2020 18:44 - Jumping

Stijn van Opstal scoort top 5-klassering!

Na de finales van de Nations Cups voor de jeugd van vorige week wordt er deze week in het Sentower Pak in Opglabbeek opnieuw op tweesterrenniveau gesprongen. Net na de middag stond daar op de Stephex Arena de eerste 1.40m rubriek van de dag op het programma en daarin wist Stijn van Opstal de top 5 te halen met zijn 11-jarige ruin Umbryo Two Storms Z (Udarco Van Overis). Van opstal wist in deze proef rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 74.92 seconden en legde daarmee beslag op de 5de plaats.

 

De winst in deze rubriek ging naar de Zweedse amazone Sofia Kroon. In het zadel van de 9-jarige Laure van de Kakebeek, een dochter van Zilverstar T uit de fokkerij van Henri Brebels, kruiste zij de meet in 69.78 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 70 seconden te blijven. De 2de plaats ging naar de Italiaan Lorenzo de Luca, de stalruiter van Stephan Conter. Hij zadelde de 11-jarige merrie Jeunesse Van T Paradijs (Emerald Van ’t Ruytershof) en wist de klok te stoppen op 71.33 seconden. De Marokkaan El Ghali Boukaa vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij kwam met de 9-jarige Galoubet L (Baloubet du Rouet) over de meet in 71.36 seconden.

 

Naast Stijn van Opstal wist voor ons land ook Brecht Goossens zich nog te klasseren. Hij werd 7de met zijn voshengst Goodwill (For Pleasure).

 

TAGS   |   EL GHALI BOUKAA   |   LORENZO DE LUCA   |   SOFIA KROON   |   STIJN VAN OPSTAL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions