Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 19:57 - Jumping

Pieter Clemens wint de CSI3* GP van Canteleu

Door het drukke weekend in eigen land zouden we bijna vergeten dat er ook nog landgenoten aan het werk waren buiten onze landgrenzen. Zo trok onder andere vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens dit weekend naar Frankrijk voor het driesterrenconcours van Canteleu. En met succes, want in de CSI3* GP werd hij vanmiddag de eindlaureaat met zijn 12-jarige ruin Icarus (Querlybet Hero). In een 11-koppige barrage wist de stalruiter van Jos Lansink de klok te stoppen op 38.67 seconden en daarmee liet hij het Belgische volkslied weerklinken.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Mathieu Billot. Die zadelde de 14-jarige Quel Filou 13 (Quidam’s Rubin) en had er 39.01 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Cyril Bouvard vervolledigde het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 9-jarige Brisbane Des Salines (Kannan) klokte hij af in 39.07 seconden.

 

TAGS   |   CYRIL BOUVARD   |   MATHIEU BILLOT   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions