Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 19:37 - Jumping

Virginie Thonon 3de in de CSI2* GP Bonheiden

Met de CSI2* GP stond ook vanmiddag op Jumping Bonheiden het hoogtepunt van een druk weekend op het programma. 11 combinaties wisten er de basisomloop van pistebouwer Frank Van Humbeeck en zijn team tot een goed eind te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Virginie Thonon wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met haar 13-jarige ruin High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B). Ze bleef in de barrage opnieuw foutloos en haar tijd van 37.04 seconden leverde haar de 3de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we de in Nederland gevestigde Italiaan Giampiero Garofalo. Hij stuurde de 10-jarige merrie Touche D’ Espoire (Alba 69) naar de meet in 35.12 seconden en had daarmee bijna 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. De Marokkaan Abdelkebir Ouaddar volgde Garofalo op de 2de plaats. Ouaddar, vrijdag ook al 3de in de 1.45m hoofdrubriek, kruiste met de 12-jarige Istanbull V.H Ooievaarshof (Casall) de meet in 37.03 seconden en was zo dus 1 honderdste van een seconde sneller dan Thonon.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Kirsten Rombouts met Mowgli KR (Thunder Van De Zuuthoeve), een 6de plaats voor Thierry Goffinet met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z), een 8ste plaats voor Brent Gaublomme met Caol Ila Birdavenue (Eros Platiere), een 9de plaats voor Gaetan Stalpaert met Largo de Brinco (Cardento VDL), een 10de plaats voor Jens Vandenberk met Faldiano (Heartbreaker), een 13de plaats voor Kelly Vandousselaere met Exxon Hedonist (Ogano Sitte), een 15de plaats voor Dries Dekkers met D&J Havanna (Griseldi) en een 16de plaats voor Bertrand Genin met Espoir des Merisiers (Qody de Saint-Aubert).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions