Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 19:17 - Jumping

Charlotte Philippe naast het GP-podium…

Klokslag 15.00u was het vanmiddag in het Azelhof in Lier tijd voor het hoogtepunt van het weekend: de CSI3* GP. Van de 59 combinaties die in de ring verschenen om een gooi te doen naar de overwinning slaagden er 14 in om de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 14 was onze landgenote Charlotte Philippe met haar 10-jarige merrie Cacharel De Amoranda Z (Corlensky G). Philippe slaagde er ook in de barrage in om alle balken netjes in de lepels te houden, maar met haar tijd van 37.28 seconden strandde ze helaas net naast een plaatsje op het podium.

 

De overwinning was voor de Duitser Richard Vogel, die eerder deze week ook al een rubriek wist te winnen. Hij rekende voor deze slotrubriek op de eveneens 10-jarige ruin Floy VDL (Baltic VDL) en wist met zijn tijd van 34.85 seconden de concurrentie vrij makkelijk achter zich te houden. Na haar 3de plaats in de Longines Rankingproef van gisteren was er nu een 2de plaats voor de Britse Holly Smith. Zij zadelde vandaag de 12-jarige ruin Denver (Albfuehren’s Memphis) en met haar tijd van 36.42 seconden wist zij het dichtst in de buurt van Vogel te komen. De 3de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de hengst El Torreo de Muze, de zoon van Taran de la Pomme uit de fokkerij van Joris De Brabander. Onder het zadel van de Braziliaan Bernardo Alves kwam hij over de meet in 36.78 seconden.

 

Bart Clarys werd verder nog 6de met Joie de Toulon (Toulon), Wilm Vermeir 8ste met King Kong D’Avifauna (Beaulieu’s Think Big), Gilles Dunon 12de met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) en Annelies Vorsselmans 13de met Wilandro 3 (Unistar).

 

TAGS   |   BERNARDO ALVES   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   HOLLY SMITH   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions