Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 14:59 - Jumping

Opnieuw podiumplaats voor Thibeau Spits!

In het Sentower Park in Opglabbeek staat deze slotdag natuurlijk in het teken van de finales van de verschillende Nations Cups, maar daarbuiten staan er ook nog enkele nevenproeven op het programma. Zo sprong Thibeau Spits zich vanmorgen opnieuw naar een podiumplaats in de 1.35m rubriek voor de Young Riders. Hij zadelde de 8-jarige merrie Cristalia de Ravel (Corofino) en nam de 3de plaats voor zijn rekening nadat hij de klok wist te stoppen 60.11 seconden.

 

Winst was er opnieuw voor de Oekraïense amazone Anastasiya Bondarieva. Zij stuurde haar 13-jarige Tigrano (Gio Granno) naar de meet in 58.06 seconden en mocht zo opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. De 2de plaats was voor de Mexicaanse amazone Martina Franco Stephan. Vergezeld van de 7-jarige Sixtina 6 (Stakkato) had zij er dan weer 60.02 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Camille Demolie, die gisteren nog een proef wist te winnen, werd nog 5de met Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike) en 9de met Chica Fino (Calido I)

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions