Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 14:36 - Jumping

Bart Bles houdt duo Belgen van de winst...

In het Azelhof in Lier staat de dag natuurlijk in het teken van de CSI2* GP die vanmiddag op het programma staat. Vanmorgen startte de dag echter met een 1.40m rubriek voor de CSI3* competitie en daarin was het de Nederlander Bart Bles die de overwinning wist weg te kapen. In het zadel van de 11-jarige Expert (Otangelo) snelde hij in de 2de fase naar een finishtijd van 28.80 seconden en daarmee hield hij een duo Belgen van de overwinning.

 

De eerste van dat duo Belgen was ‘man in vorm’ Bart Bles. Die rekende opnieuw op de 9-jarige merrie Geste Van de Vihta (Zirocco Blue VDL) en was vandaag heel dicht bij een nieuwe overwinning. Hij stopte de klok echter op 28.82 seconden en kwam zo 2 honderdsten van een seconde tekort om het Belgische volkslied te laten weerklinken. Wilm Verweir wist vervolgens zowel de 3de als de 4de plaats voor zijn rekening te nemen. Met de 11-jarige Joyride S (Toulon) kruiste hij de meet in 29.44 seconden terwijl hij er met zijn 14-jarige Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze) 29.50 seconden voor nodig had om de finish te bereiken.

 

Verder werd Arthur Vermeersch nog 6de met Scen Valley Van De Hunters Z (Hunter´s Scendix), Mathias Hazebroek 8ste met Mystic C Van T Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve), Marthe Heudens 9de met Linguini de la Pomme (Marius Claudius), Frédéric Vernaet 12de met Beijing Z (Bamako de Muze), Steven Vermeir 13de met Magnum Van Het Steentje (Plot Blue) en Bunoit Moeskops 14de met Hilton De Mereyt (Flamenco de Semilly).

 

TAGS   |   BART BLES   |   BART CLARYS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions