Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 14:25 - Jumping

Guery strand naast het podium in de CSI2* GP

Nadat hij de afgelopen dagen met tal van klasseringen al de beste landgenoot was op de Hubside Jumping van St. Tropez was heeft Jérôme Guery vanmorgen ook voor de beste prestatie weten te zorgen in de CSI2* GP. Guery verscheen in deze 1.45m rubriek aan de start met de 8-jarige ruin Eldorado Wp Z (Eldorado Van De Zeshoek) en wist zich samen met nog 12 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wisten ze finish te halen in 38.12 seconden en daarmee strandden ze net naast een plaatsje op het podium.

 

De overwinning was weggelegd voor de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen. Die zadelde de 13-jarige Tiger Lily (Balou du Rouet) en snelde naar de meet in 37.13 seconden. De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Julien Gonin met de 8-jarige Cymba (Radieux). Zij kruisten de meet in 37.28 seconden en kwamen zo dus 15 honderdsten tekort om voor een nieuwe thuisoverwinning te zorgen. Oliver Perreau volgde na Gonin op de 2de plaats. Hij kwam binnen in 37.64 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 8-jarige Chrysolite Fonroy (Scareface de Mars).

 

Olivier Philippaerts werd nog 9de met Le Blue Diamond V’T Ruytershof (Plot Blue) en Emilie Conter 10de met Clochard (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JESSICA SPRINGSTEEN   |   JULIEN GONIN   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions