Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 09:52 - Jumping

Tristan Guisson springt op het podium!

Als voorlaatst rubriek stond gisterenavond op het jeugdconcours van het Sentower Park in Opglabbeek een 1.40m rubriek op het programma voor de Juniors. Ook daarin was er opnieuw Belgisch succes met onder andere een podiumplaats voor Tristan Guisson en zijn 7-jarige schimmelmerrie No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve), waarmee hij 2 weken geleden ook nog aan de start verscheen van het Belgisch Kampioenschap voor 7-jarige paarden. Guisson wist in de speedclass van gisteren de klok te stoppen op 69.32 seconden wat hem een 3de plaats opleverde.

 

Winst was er opnieuw voor de Oekraïense amazone Anastasiya Bondarieva. Zij stuurde de 9-jarige Quickborn 8 (Quintender 2) naar de meet in 65.57 seconden en mocht daarmee opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. Verder wist ook de Zwitser Thibaut Keller het nog sneller te doen dan Guisson. Hij finishte met de 11-jarige Emmerson (Cicero Z Van Paemel) namelijk in 65.93 seconden en werd zo dus 2de.

 

Bart Jay Junior Vandecasteele werd nog 5de met Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel), Evelyne Putters 6de met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly) en Alexander Housen 9de met Casillas van de Helle (Casall).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions