Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 09:17 - Jumping

Bruynseels wint de CSI3* GP van St. Tropez!

Niels Bruynseels voelt zich duidelijk thuis op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez. Nadat hij er enkele weken geleden met zijn Gancia de Muze al de CSI4* GP wist te winnen mocht hij gisterenavond ook de CSI3* GP aan zijn palmares toevoegen. Hij rekende voor deze laatste rubriek van de dag op de 10-jarige merrie Frenchy VDS, de dochter van Cornet Obolenksy die in eigendom is van de familie Van De Poel en die voordien te zien was onder het zadel van dochter Vicky. In een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen snelde Bruynseels naar een finishtijd van 38.23 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te laten.

 

Nadat hij eerder op de dag al een keer 2de en 3de was er opnieuw een 2de plaats voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die zat ditmaal in het zadel van de eveneens 10-jarige Kalinka van de Nachtegaele (Epleaser Van ’t Heike), maar zijn tijd van 38.38 seconden bleek opnieuw niet voldoende voor de overwinning. De Duitser Christian Ahlmann wist de 3de plaats voor zijn rekening. Hij verscheen aan de start met de 9-jarige hengst Solid Gold Z (Stakkato Gold), die hij aan de meet wist te brengen in 38.64 seconden.

 

Naast Niels Bruynseels wist ook Gregory Wathelet zich te plaatsen voor de barrage met Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden). Ook zij bleven foutloos wat hen een 6de plaats opleverde.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   MARLON ZANOTELLI   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions