Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2020 19:32 - Jumping

Geen tweede overwinning voor Jérôme Guery…

Na zijn overwinning in de 1.55m hoofdrubriek eerder op de dag is het Jérôme Guery niet gelukt om op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez een tweede overwinning op rij te boeken. In de 1.50m rubriek, die tevens ook meetelde voor de Longines Ranking, verscheen hij in de ring met zijn 10-jarige voshengst Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle). Guery reed in deze rubriek tegen de klok opnieuw een bijzonder sterke ronden, maar zijn tijd van 60.04 seconden was ditmaal niet voldoende om opnieuw het Belgische volkslied te laten weerklinken.

 

Het was namelijk de snelle Fransman Julien Epaillard die nog roet in het eten wist te gooien. Hij stuurde zijn 12-jarige vos Usual Suspect d’Auge (Jarnac) naar een overtuigende 57.76 seconden en wist zo dus de overwinning in eigen land te houden. De 3de plaats was net als gisteren voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 9-jarige merrie Abelone Of The Lowlands Z (Andiamo Z). Hij klokte af in 60.92 seconden en had zo dus opnieuw een podiumplaats te pakken.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions