Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2020 19:08 - Jumping

Leonie Peeters 2de in hoofdrubriek Bonheiden

Terwijl er in het Azelhof in Lier tijdens de hoofdrubriek vanmiddag gestreden moest worden voor een plaatsje in de barrage werd er in de 1.45m hoofdrubriek van Jumping Bonheiden rechtstreeks op tijd gesprongen. Daarin was de 2de plaats voor onze landgenote Leonie Peeters met haar 11-jarige merrie Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia). Peeters wist de klok te stoppen op 66.76 seconden en kwam daarmee een kleine seconde tekort om opnieuw voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Ierse amazone Sophie Dalm die Peeters van de overwinning wist te houden. Dalm, die rijdt voor de stal van Marlon Modolo Zanotelli, zat in het zadel van de 10-jarige Fastday VDL (Quaprice du Bois Margot) en zette de klok stil op 65.92 seconden. De 3de plaats was voor de Spanjaard Julio Arias Cueva, die de inmiddels 15-jarige merrie Farah Van Klapscheut (Vigo d’Arsouilles) onder het zadel had. Hij wist de finish te halen in 66.86 seconde en mocht zo dus mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder werd Bertrand Genin nog 7de met Espoir des Merisiers (Qody de Saint-Aubert), Bart Anthonissen 8ste met Mister Grey Castanoo (VDL Zirocco Blue), Jens Thys 10de met Kaiser ‘T’ ‘Fvd’ (Nabab de Rêve), Stéphanie Andries 11de met Zohra M Z (Zandor Z), Brent Gaublomme 15de met Lionel Van Equinta (Edjaz Van ’t Merelsnest) en Loris Berrittella 16de met Freeling de La Houssiere (Orlando).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions