Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2020 18:42 - Jumping

Gilles Thomas klopt Melanie Gelin in Lier!

De Belgische delegatie is vanmiddag weer bijzonder sterk uit de hoek gekomen tijdens de 1.45m hoofdrubriek van de internationale jumping in het Azelhof in Lier! Zo was de winst voor gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas, die er ook gisterenochtend al een rubriek wist te winnen. Thomas zat in het zadel van de 9-jarige merrie Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker) en was in een 14-koppige barrage de beste nadat hij de klok wist te stoppen op 38.53 seconden. Het leverde hem onder andere een nieuwe Stephex-concourskast op.

 

Daarmee klopte hij onder andere amazone Melanie Gelin, die de 2de plaats voor haar rekening wist te nemen. Gelin zit sinds kort opnieuw in het zadel van de 8-jarige merrie Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur, waarmee ze in het verleden ook al tal van overwinning wist te behalen, en kruiste de meet in 38.96 seconden. De Britse Holly Smith vergezelde onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 10-jarige Fruselli (Zambesi TN) naar de meet in een tijd van 39.00 seconden.

 

Verder in het klassement was er nog een 5de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof), een 6de plaats voor Wilm Vermeir met Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze) en een 13de plaats voor Frédéric Vernaet met Lavallino Ter Klomp (Clearway).

 

TAGS   |   CATHERINE VAN ROOSBROECK   |   GILLES THOMAS   |   HOLLY SMITH   |   MELANIE GELIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions