Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2020 16:12 - Jumping

Camille Demolie blijft concurrentie voor!

Op het jeugdconcours van het Sentower Park in Opglabbeek heeft amazone Camille Demolie zonet voor een nieuwe Belgische overwinning weten te zorgen! Vergezeld van haar 10-jarige merrie Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike) was zij namelijk de beste in de 1.35m rubriek voor de Young Riders. Demolie wist in de 2de fase foutloos de meet te halen in 36.42 seconden en daarmee had ze maar liefst ruim 4 volle seconden voorsprong op haar dichtste achtervolger.

 

Die eer was weggelegd voor de Zweed Erik Nordström met de 9-jarige Gydine (…). Nordström wist de meet te bereiken in 40.68 seconden en moest daarmee duidelijk zijn meerder erkennen in onze landgenote. Nordström’s landgenote Ottilia Lundgren wist dan weer de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij had de 13-jarige Melker af Herred (Maloubet de Pleville) gezadeld en wist de meet te bereiken in een tijd van 43.49 seconden.

 

Voor Claire Putters was er nog een 10de plaats met Hector (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   CAMILLE DEMOLIE   |   ERIK NORDSTRöM   |   OTTILIA LUNDGREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions