Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2020 15:59 - Jumping

Jérôme Guery wint hoofdrubriek St. Tropez!

Onze landgenoot Jérôme Guery heeft vanmiddag opnieuw een overwinning aan zijn palmares weten toe te voegen. Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez werd hij namelijk de eindlaureaat van de 1.55m hoofdrubriek. In een barrage waarvoor zich slechts 3 combinaties wisten te plaatsen stuurde Guery de 8-jarige schimmelruin Great Britain V (Nabab de Rêve) foutloos naar de meet in 38.49 seconden en daarmee wist hij de andere 2 kandidaat winnaars achter zich te laten.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die gisteren in de 1.45m rubriek ook al 3de was. Zanotelli zat vandaag in het zadel van zijn 12-jarige Icarus (Douglas) en wist de klok te stoppen op 39.47 seconden. De Italiaan Alberto Zorzi was de 3de combinatie die de barrage en dus ook het podium wist te halen. Hij stuurde de 13-jarige Cinsey (Contendro I) naar de meet in 38.83 seconden, maar liet daarbij ook wel een balk uit de lepels vallen.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   JEROME GUERY   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions