Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2020 18:31 - Jumping

Gudrun Patteet 3de in hoofdnummer St. Tropez

Onze landgenote Gudrun Patteet heeft zonet voor een mooie prestatie gezorgd tijdens de 1.50m hoofdrubriek van de Hubside Jumping in St. Tropez! De Oost-Vlaamse amazone verscheen er aan de start met haar 14-jarige ruin Sea Coast Pebbles Z (Picasso) en wist zich na een foutloze basisomloop samen met nog 17 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin hield ze opnieuw alle balken in de lepels en wist ze uiteindelijk op de 3de plaats te eindigen nadat ze een tijd van 40.55 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Het waren opnieuw de Franse ruiters die wisten te domineren met opnieuw een overwinning voor Olivier Robert. Die had nu de 11-jarige Vangog de Mas Garnier (Cornet Obolensky) onder het zadel en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij de finish wist te bereiken in 39.89 seconden. Daarmee wist hij nipt zijn landgenoot Julien Epaillard achter zich te houden. Die zat in het zadel van de 10-jarige Alibi de La Roque (Mylord Carthago), maar had er 3 honderdsten van een seconde meer tijd voor nodig om zijn barragerit tot een goed einde te brengen.

 

Verder werd Pieter Devos nog 9de met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte), Belgisch Kampioen Jos Verlooy 10de met Varoune (Verdi TN) en Olivier Philippaerts 11de met Hurricane (Numero Uno).

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   JULIEN EPAILLARD   |   OLIVIER ROBERT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions