Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2020 17:55 - Jumping

Alexander Housen triomfeert in de Juniors GP

Onze landgenoot Alexander Housen heeft vanmiddag op het jeugdconcours van het Sentower Park in Opglabbeek de Grote Prijs voor de Juniors op zijn naam weten te schrijven! Housen, die eerder op de dag met de 8-jarige hengst Casillas van de Helle (Casall) ook al de 1.30m rubriek voor de Juniors won, was nu de beste met de 8-jarige hengst Duel de Hsp (Diamant de Semilly). In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen snelde Housen naar een finishtijd van 45.61 seconden en zo hield hij de overwinning in Limburg.

 

De Oekraïense amazone Anastasiya Bondarieva volgde na Housen op de 2de plaats. Zij zat in het zadel van de 13-jarige Capri (l’Esprit) en wist de klok stil te zetten op een tijd van 47.19 seconden. De 3de plaats voor de Nederlandse amazone Emma Bocken, die vanmorgen haar zus Alicia nog de 1.15m rubriek voor de Children zag winnen. Emma rekende op de 16-jarige Sambucca (Sandro Boy), die ze naar de meet  stuurde in 47.19 seconden.

 

Verder werd Tristan Guisson nog 5de met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), Aurelia Guisson 9de met Berline From Second Life Z (Berlin), Bart Jay Junior Vandecasteele 11de met Esprit de l’Esprit Z (Elvist Ter Putte) en Luiz Felipe Neto de Azevedo 12de met Acapulco FZ (Acodetto 2).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   ANASTASIYA BONDARIEVA   |   EMMA BOCKEN   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions