Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2020 17:34 - Jumping

Dieter Vermeiren wint nu ook de Rankingproef

Dieter Vermeiren is opnieuw aan een sterk concours bezig bij de familie van Belle op Jumping Bonheiden! Nadat hij gisteren al uitstekend aan zijn concours begon door met zijn Vanilla de 1.40m hoofdrubriek te winnen schreef hij zonet ook de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam! Vermeiren kon daarvoor rekenen op zijn 12-jarige topper Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), met wie hij begin deze maand ik Aken nog domineerde tijdens de Young Rider-rubrieken met een overwinning en een 2de plaats. Vandaag wist hij zich samen met nog 18 anderen te plaatsen voor de barrage waarin hij te sterk bleek voor de concurrentie na zijn finishtijd van 35.92 seconden.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx. Die zadelde zijn 13-jarige Castor vh Molenhof Z (Catoki) en wist de eindmeet te kruisen in 36.54 seconden. Beide heren kregen op het podium het gezelschap van de Marokkaan Abdelkebir Ouaddar, die enkele jaren geleden furore maakte met Quickly De Kreisker. Vandaag zat hij in het zadel van de 12-jarige Istanbul V.H Ooievaarshof (Casall) die hij aan de meet bracht in 36.93 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Leonie Peeters met Belanda (Cristo 5), een 6de plaats voor Kim Thiry met Freedom de S.B. (Ogano Sitte), een 10de plaats voor Thierry Goffinet met Balrika (Baloubet du Rouet), een 12de plaats voor Bertrand Genin met Espoir des Merisiers (Qody de Saint-Aubert), een 14de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 17de plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big) en een 18de plaats voor Kirsten Rombouts met Mowgli KR (Thunder Van De Zuuthoeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions