Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2020 17:11 - Jumping

Rania Dindane blijft Frederik Mees voor!

Tijdens de 1.15m rubriek voor de Children greep Jules Denutte vanmorgen in het Sentower Park in Opglabbeek nog naast een Belgische overwinning, maar in de 1.15m rubriek voor de pony’s klonk dan toch het Belgische volkslied. Het was namelijk amazone Rania Dindane die de concurrentie wist te verschalken met haar 9-jarige Pablo. Dindane snelde in deze rubriek rechtstreeks op tijd naar de finish in 56.96 seconden en daarmee mocht ze bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Daarmee klopte ze onder andere ook landgenoot Frederik Mees, die de 2de plaats voor zijn rekening wist te nemen. Mees was vergezeld van de 9-jarige First Rate de Tinmont (Ultra-Top de la Haie) en had er 57.24 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De Zweedse amazone Filippa Lagergren vergezelde de Belgische combinaties op het podium op de 3de plaats. Zij stuurde haar 10-jarige Crafty Colours naar de meet in 58.66 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Lien Eeckelaers met Swarovski (Amor D.J.).

 

TAGS   |   FILIPPA LAGERGREN   |   FREDERIK MEES   |   RANIA DINDANE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions