Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2020 11:46 - Jumping

Jules Denutte grijpt naast ochtendwinst…

Het Sentower Park in Opglabbeek vormt dit weekend het decor voor de finales van de Nations Cups voor de internationale jeugd. Naast die Nations Cups en bijhorende Grote Prijzen staan er echter ook nog tal van andere rubrieken op het programma. Zo wist Jules Denutte vanmorgen naar een 2de plaats te rijden in de 1.15m hoge ochtendrubriek voor de Children. De zoon van Hendrik Denutte was vergezeld van de 14-jarige G Star du Cartier (Cartier Van De Heffinck), maar zijn tijd van 57.81 seconden was niet voldoende om voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Die overwinning ging nu naar onze Noorderburen dankzij Alicia Bocken en de 8-jarige Insomnia Z, een dochter van Indoctro die gefokt werd door Jeroen Hanson. Bocken wist de klok te stoppen op 56.04 seconden en liet zo het Wilhelmus weerklinken. En ook de 3de plaats ging naar Nederland met Jersey Kuijpers en haar 9-jarige Alice du Wonderland J.K.H. Z (Aristo). Zij finishte in 58.13 seconden en had zo dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Nathan Vicini werd nog 6de met Alexia des Hauts Droits (Parco), Camille Biebuyck 8ste met Galegra en Ines van Dijck met Futricia Van Beek (Diarado).

 

TAGS   |   ALICIA BOCKEN   |   JERSEY KUIJPERS   |   JULES DENUTTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions