Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2020 23:33 - Jumping

Uitstekende start voor Olivier Philippaerts!

Olivier Philippaerts is vanavond uitstekend begonnen aan zijn concours op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez! In het zadel van de 9-jarige schimmelruin Freesby de Vy (R.O.) (Deister) wist hij zich in de 1.45m hoge openingsrubriek van de CSI5* competitie namelijk meteen te verzekeren van een plaatsje op het podium. Philippaerts stopte in de 2de fase de klok op 30.18 seconden en eindigde daarmee op de 3de plaats.

 

De overwinning was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 12-jarige vos Icarus (Douglas), in het verleden nog te zien onder het zadel van zowel Jérôme Guery en Luciana Diniz. Zanotelli kruiste de meet in 29.73 seconden en wist daarmee nipt de Italiaan Emanuele Gaudiano achter zich te houden. Gaudiano, nochtans ook een snelle ruiter, kwam zijn 11-jarige Carlotta 232 (Chaccomo) binnen in 29.78 seconden en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats.

 

Voor Gregory Wathelet was er na zijn 5de plaats eerder op de dag nu een 7de plaats, dit met Iron Man van de Padenborre (Darco).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions